Wie zijn wij:

Frans is met zijn zoon Jan Rasenberg in 1938 begonnen met het dorsen met een dieselmotor bij de boeren thuis. De dorsmachine werd d.m.v. paarden verplaatst. In 1945 werd de eerste nieuwe tractor met ijzeren wielen gekocht. In dit jaar stopt Frans senior met de arbeid. In 1949 werd de tweede nieuwe (cormick) tractor gekocht. Een jaar later werden er enkele mestkarren, een Ford tractor en een kraan gekocht.

In 1953 zijn er 2 nieuwe tractors en frezen aangeschaft. Piet Rasenberg vertrok dagelijks van 4 tot 23 uur om te frezen, enkele jaren later (1957) werd de eerste werknemer aangetrokken en wel Rinus de Jong. Begin jaren 60 ging Jan Rasenberg op de spuiit en Dre Rasenberg ging gras kneuzen. Ook werd er zelf gerepareerd in de werkplaats, zodat rond de jaren 70 Frans en Cees ook begonnen mee te werken. Omdat half de jaren 70 de ruilverkaveling kwam, is er destijds flink geïnvesteerd, en zo groeide het bedrijf. Toen werd Kees Segeren aangetrokken en later volgden nog veel meer werknemers:

In 1990 hebben Frans en Cees Rasenberg het bedrijf overgenomen. Deze twee heren zijn doorgegaan met investeren en hebben het bedrijf uitgebouwd tot een dynamisch bedrijf met een modern machinepark.

Sinds 2016 is Frans Rasenberg alleen doorgegaan met het Loon- Grondverzet- en Aannemingsbedrijf onder de bestaande naam Rasenberg Wagenberg b.v.

Onze werknemers zijn breed inzetbaar dus zowel in het grondverzet als in het loonwerk (akkerbouw en veehouderij).

Tevens enkele medewerkers op kantoor om alles in te kunnen plannen en de telefoontjes aan te kunnen nemen.